Regisztráció | Elfelejtett jelszó
KERESÉS AZ OLDALON:

SZTMSZ Konferenciák

2008-ban indítottuk útjára évente megrendezésre kerülő konferenciánkat, ahol arra vállalkozunk, hogy olyan alternatív utakat, kreatív megoldásokat mutassunk be meghívott vendégeink közvetítésével, amelyek a HR-rel foglalkozó szakemberek számára a fellendülés fontos faktorai lehetnek.

2008-ban konferenciánk kiemelt témái a regionális munkaerő áramlás, az egyenlő bánásmód és adatvédelem kérdései voltak, 2009-ben a válsággal kapcsolatos kérdésekre fókuszáltunk és egyben elöszőr került kiosztásra a HR Oscar díj, melynek célja, hogy díjazzuk a szakmában értéket hozó, a gyakorlatban sikeresen működő csapatokat, szakembereket, illetve a szakma iránt elhívatott fiatalokat.

A 2010-benmegrendezett konferenciánk kiemelt témája volt a kölcsönzés körüli jogszabályi változások, továbbá a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatása, valamint a jó szakemberek megtartásának, motiválhatóságának kérdése. Eseményünk fővédnöke Szatmáry Kristóf a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, a Magyar Országgyűlés Gazdasági és Informatikai Bizottságának alelnöke volt.

A konferencián az előző évhez hasonlóan kiosztottuk három kategóriában az SZTMSZ által 2009-ben létrehozott HR Oscar díjat.

SZTMSZ konferenciák programja:

2010
2009
2008

Fotók, videók

Tagjaink

pannonworkmanpowerprohumanrandstadtrenkwaldertredisadeccokellyservicesahcworkforcempsolutionselectDelego
Copyright SZTMSZ 2010 - Az Egyesület székhelye: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 51. fszt. 4., Postacím: 2146 Mogyoród, Sörfőző út 1/a