Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Szervezetünkről

A Szervezet 2004-ben jött létre azzal a szándékkal, hogy a hazai munkaerő-piacon működő személyzeti tanácsadó cégek részvételével olyan érdekvédelmi fórumot hozzon létre, amely megfelelő potenciállal tudja e szegmens érdekeit képviselni és előmozdítani. 2010-ben a szövetség szolgáltatási körének bővítése mellett döntött, melynek egyik iránya HR tanácsadás és tréning szekció megalakítása volt.

Tagjaink szakember-, vezető-, munkaerő-kiválasztással, közvetítéssel, kölcsönzéssel, HR tanácsadással és tréninggel foglalkozó vállalkozások, melyek a munkaerő-piacon hosszabb ideje folyamatosan és sikeresen működnek. Jelenleg 20 vállalat tagja a Szövetségnek, köztük a Magyarországon működő piacvezetők is.

Általános célja a Szövetségnek, hogy az ágazatot érintő szakmai, etikai kérdésekben olyan általános érvényű állásfoglalások kerüljenek kialakításra, amelyek egy társadalmilag elfogadott, tisztességes, ugyanakkor dinamikusan fejlődő munkaerő-piac működéséhez járulnak hozzá.

A Szövetség további fontos tevékenysége egy kiterjedt külföldi kapcsolatrendszer kialakítása, elsősorban a szomszédos országokban és a többi EU tagállamban működő érdekvédelmi szervezetekkel, valamint egyéb nemzetközi szövetségekkel. Ennek első lépése az volt, hogy az SZTMSZ a CIETT (International Confederation of Temporary Work Business) és az EUROCIETT (International Confederation of Temporary Work Business) teljes jogú tagjává vált..

Tagjaink

tredisworkforcetrenkwalderprohumanahcselectmanpowermpsolutionkellyservicesadeccopannonworkrandstadDelego
Copyright SZTMSZ 2010 - Az Egyesület székhelye: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 51. fszt. 4., Postacím: 2146 Mogyoród, Sörfőző út 1/a