Regisztráció | Elfelejtett jelszó
KERESÉS AZ OLDALON:

Hírek, aktuális

HR Oscar pályázati kiírás 2016

A Személyzeti Tanácsadók Magyarországi Szövetsége és az OHE szakmai együttműködése által közösen 2009-ben alapított HR Oscar díjjal célunk, hogy kiemeljük a szakmában értéket hozó, a gyakorlatban sikeresen működő csapatokat, szakembereket, akik újszerű látásmódjukkal innovatív, előremutató ötleteikkel segítik a vállalatok megújulását, fellendülését. Megjutalmazzuk azokat, akik szakmai anyagukkal kiválóan reprezentálják, hogy elméleti tudás hogyan fordítható le gyakorlati alkalmazásra, és hogyan válhat a szervezet javára.

2017. 05. 09.

Bővebben »

HR Oscar 2014

A Személyzeti Tanácsadók Magyarországi Szövetsége és az Országos Humánmenedzsment Egyesület 2014-ben 5. alkalommal hirdeti meg a HR Oscar pályázatot.

Minden eddiginél nagyobb várakozás előzi meg a HR Oscart, hiszen

·       megújult a zsűri,

·       új nevezési kategóriák vannak,

·       az Országos HR Konferencián prezentációs lehetőséget kapnak a nyertesek, hogy  bemutatkozzanak és ismertessék pályázatukat, vagy azt a témát, ami miatt jelölésre kerültek.

2014. 03. 19.

Bővebben »

Szövetségünk kiosztotta az idei HR Oscar díjat

 

Az idén immár negyedszer meghirdetett HR Oscar pályázaton díjaztuk 2012 legjobb HR szakemberét, és csapatát, valamint a legjobb, HR témában született diplomamunkát is. A jelentkezők három témakör közül választhattak: A tehetségek megőrzése, dolgozók ösztönzése; a középvezetői kompetenciák erősítése;a munkavállaló, mint a szervezet motorja – az egyén lehetőségei a közösség sikere érdekében.

2013. 06. 12.

Bővebben »

HR Oscar díj - 2012

Több pályázó kérésére, a beadási határidő megváltozott!!
Az anyagokat 2013 május 27. hétfő éjfélig várjuk.

2013. 05. 17.

Bővebben »

Munkaerő-kölcsönzők: pozitív változásokat hoz az új kódex

Az Országgyűlés elfogadta az új Munka törvénykönyvével kapcsolatos átmeneti rendelkezésekről és törvénymódosításokról szóló javaslatcsomagot

2012. 07. 11.

Bővebben »

Megmenekültek a munkaerő-kölcsönzők

A munkaerő-kölcsönző cégek számára kedvezően módosították az új munka törvénykönyvét

2012. 06. 29.

Bővebben »

Tagjaink

ahcselectkellyservicespannonworkmanpoweradeccotrenkwalderrandstadprohumanmpsolutiontredisDelegoworkforce
Copyright SZTMSZ 2010 - Az Egyesület székhelye: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 51. fszt. 4., Postacím: 2146 Mogyoród, Sörfőző út 1/a